КЛИЕНТИ

Че сме екип изграден от млади професионалисти :), това всеки го знае. По-важно е, какво мислят и споделят за нас клиентите на seo-uslugi.com.

Modno.bg

"От seo-uslugi.com получихме точно това, което искахме, а преди това трудно сме постигали - ясна и опростена комуникация, с прекрасен резултат. Бързата и качествена работа определено положи добра основа и за бъдещи съвместни проекти с фирмата. Получихме стилизиране и отлични практични съвети относно оптимизацията на онлайн магазина ни. Личната ни препоръка за вас получава всеки, който се интересува от реално уеб присъствие, а не от изработка на никому неизвестен сайт. Дизайнът винаги ще има значение, но добрата оптимизация е актуалното днес. Беше истинско удоволствие да работим заедно и ви желаем успех!"

Лидия Джерманова - собственик на Modno.bg

Медтур ООД

Деловите отношения между Медтур ООД и „Сео услуги”, датират от няколко години. В процес на съмвестната ни работа Виктор Бойчев е проявявал висок професионализъм в дизайна и изграждането на нашите сайтове. Благодарение на него имаме лесно откриваем сайт с лесен и досъпен интерфейс. Предпочитаме неговите услуги, защото във времето се е представил като изпълнителен и надежден партньор и е реагирал винаги бързо и адекватно на възникнали въпроси.

Милена Алексиева - собственик на medtourbg.com

Divanidea - България

Една от водещите марки на пазара в Италия, Европа и света се довери на специалистите в една от утвърдените фирми за уеб дизайн и сео услуги: www.seo-uslugi.com, ръководена от г-н Виктор Бойчев. Те много умело използваха в работата си изключителни новаторски идеи, практичност, точност, коректност и изисканост, всички съчетани с много професионализъм! Благодарим специално на екипът от СЕО услуги за прекрасно свършената работа и професионализъм!

Виолета Дамянова - съсобственик на divanidea.bg

Интерсервиз-20 ЕООД

Добрият фирмен сайт и лесната му откриваемост чрез търсачките е най-изгодния финансово начин за реклама. За това ние сме благодарни на www.seo-uslugi.com, които изработиха и оптимизираха нашият сайт, за да е лесно откриваем в мрежата. Благодарни сме им за професионално свършената работа и отличния резултат. И още - може да се разчита на тях. Не е малко в тези времена.

Петър Ачев - управител на Интерсервиз-20 ЕООД

Езикова школа КОЛУМБ

От името на екипа на Езиков Център КОЛУМБ изказвам нашата гореща благодарност на екипа на seo-uslugi.com, за безспорния професионализъм, с който изработиха и оптимизират нашия сайт и с това допринасят за стила, визията и професионалните успехи на школата. Пожелаваме си дълго време да творим заедно!

Мариела Камбурова - Управител

Buhal.bg

Изказвам своята благодарност на екипа на seo-uslugi.com, ръководен от г-н Виктор Бойчев за професионализма и всеотдайността в работата им. В процеса на съвместната ни дейност, лично се убедих в креативността, знанията и чувството им за естетика. Препоръките, които ми дадоха за работата им, бих повторила винаги. Ако искате професионализъм, идеи, практичност и работа в срок, то изборът на партньор е предизвестен - seo-uslugi.com. Те са вашият залог за успех!

Катина Панчева - съсобственик на онлайн магазин за слънчеви очила Buhal.bg

Vinil Print

Изказвам голямото си уважение към професионализма и благодарност за всичко и най-вече за постигнатия резултат. Имах големи съмнения, че точно нашия сайт може да е №1 в Гугъл, но вие го постигнахте. Това ме убеди още веднъж че и екипът на сео услуги е №1. Резултатът е винаги отличен, когато две водещи компании са партньори и това успешно партньорство ще продължи за напред. Препоръчвам Виктор Бойчев и неговия професионализъм.

Тихомир Георев - съдружник във VinilPrint

Европест ЕООД

С тази референция ние от ЕВРО ПЕСТ ЕООД изразяваме своята висока оценка за осъществяваните до момента съвместни дейности с Виктор Бойчев относно изграждането на корпоративен сайт на нашето дружество. Екипът на seo-uslugi.com предоставя професионални консултации и идеи, а в редките случаи когато се е налагала извънредна намеса по поддръжката на сайта ни, всичко е ставало бързо и професионално. Успешната съвместна работа с екипа на seo-uslugi.com ни дава основание да дадем висока оценка за качеството на обслужване и срокове за изпълнение на поръчките, на професионализма и отзивчивостта на Виктор Бойчев като коректен, надежден и компетентен партньор.

Мирослав Чакъров - управител на Европест ЕООД