SEO копирайтинг

АВТОРСКИ КОПИРАЙТИНГ ЗА SEO и WEB

Майсторското и креативно създаване на текст се нарича копирайтинг. В ерата на Интернет акцентът при копирайтинг услугите се поделя между художествената и естетична форма на текста, от една страна и полезност и техническа функция за СЕО оптимизация, от друга. Умението на копирайтъра да пресъздава мислите си кратко, убедително, вълнуващо и авторски е признак на опит и висок професионализъм.

Въпреки това, горепосоченото не е достатъчно съгласно съвременните изисквания за копирайтинг. Без да подценяваме таланта вложен за написване на даден текст, описание или анонс, има още няколко сериозни и специфични изисквания за СЕО копирайтинга

Изисквания към съвременния SEO копирайтинг

След излизане на Hummingbird ъпдейта на Google доста нови неща и промени засягат начина на създаване на съдържание. Но има и основни постулати, които са непреходни и всичките доказват правилото "Content is King!"

  • анализ и подбор на релевантни ключови думи
  • анализ на броя търсения направени в Гугъл по релевантни ключови думи
  • придържане към семпли и ясни текстови структури
  • допълване със синонимни и алтернативни фрази
  • задължително спазване на правописа за качествен копирайтинг
  • насищане на семантичното ядро за определена ключова дума и фраза
  • използване на ключови фрази и думи на стратегически за това места: метатагове, заглавия, подзаглавия, линкове...
  • анализ на статията или ревюто чрез подходящи инструменти

За какво е нужен качествения копирайтинг

SEO копирайтинг за уеб e услуга за създаване на оригинални текстове, описания, ревюта и т.н. с натурално изглеждаща структура за четящия посетител, но същевременно ориентирана и към търсачките. Стремежът на всички търсещи машини е да показват максимално подходящи, полезни и релевантни /сходни/ резултати на направеното от потребителя търсене. Търсачките "поощряват" качественото, уникално и ново съдържание и на база на него препоръчват сайта на по-предни позиции.

Какво да очаквате

Предлагаме копирайтинг услуги на разнообразна тематика с индивидуално отношение към всеки клиент, респективно сайт. Даваме гаранция за уникално съдържание, което ще спомогне за популяризацията и доброто класиране на конкретната страницата, и целия сайт. *Забележка Внимание - уникалното съдържание е голяма предпоставка, но не и задължително условие за класиране в ТОП резултатите при търсене. Ако сайтът страда от много проблеми, е нужен обстоен анализ - SEO одит.

Чести въпроси от наши клиенти относно копирайтинг услугите ни.

Може ли да пишете статии на всякаква тематика?

Може ли да пишете статии на всякаква тематика?

Услугата копирайтинг за уеб е насочена към всички собственици на сайтове, предлагащи услуги или продукти, както информационни, образователни и развлекателни сайтове. Ако имате високо научни материали, които желаете да публикувате, ще ви предложим преразказ на статията /рерайтинг/ или превод от чужд език. Имаме капацитет за писане на статии на разнообразна тематика, но за изчерпателно, задълбочено и специфично съдържание разчитаме на сътрудничество с клиентите си. Разчитайте на специално внимание и индивидуално отношение към всеки проект.

Колко обширен да бъде текста в дадена страница и колко време отнема написването?

Колко обширен да бъде текста в дадена страница и колко време отнема написването?

За да има една страница тежест и да бъде харесана, препоръката на Гугъл е обема на съдържанието да бъде над 400-450 думи. Времето за написване зависи от тематиката на статията. В зависимост от нашите ангажименти това ще отнеме 1 - 2 дни.

Колко струва услугата SEO копирайтинг?

Колко струва услугата SEO копирайтинг?

В зависимост от темата на статията, нужното време и обемът на статията цените варират от 20 до 40 лв. При нужда от цялостно пренаписване на съдържанието на сайт и on-page SEO оптимизация цената зависи от големината на проекта.